Bästsäljare

Information

GDPR

Sekretesspolicy

Rostfriabord tillhör KFL Trading AB. När du besöker eller handlar hos www.rostfriabord.se lämnas personliga uppgifter till KFL Trading AB.

Personuppgiftsansvarig är:
KFL Trading AB
Org. Nr. 556887-7350
Godsvägen 19
231 62 Trelleborg
Sverige
Tel: 0410 414 44
Mail: kfl@kfltrading.se

Vad samlar vi in och varför?

Vi samlar in följande uppgifter av dig som kund: namn, adress, telefonnummer, e-post, (personnummer, organisationsnummer) och ip-adress. Detta gör vi för att kunna behandla din beställning på ett bra sätt.

Vi samlar in information i olika steg av ditt besök på vår hemsida, beroende på vilket stadium av köp du är i och syftet med insamlingen.

Informationen kan anses vara personligt identifierbar (PII), men den samlas bara in med ditt samtycke. Informationen lagras och bearbetas på ett säkert sätt. Vi säljer, delar, eller återskapar aldrig din personliga information, med undantag för vad som framgår ovan eller i syfte att uppfylla en rättslig skyldighet enligt lag eller domstolsbeslut.

Genom att göra en beställning eller genom registreringen av kunduppgifter i samband därmed, samtycker kunden till att KFL Trading AB behandlar uppgifterna för det ändamål som anges ovan.