Bästsäljare

Information

Produktion av måttbeställda arbets- och diskbänkar

Hos rostfriabord.se levererar vi den produkt du önskar. Vi försöker inte att sälja dig en produkt som passar oss, däremot är vi lyhörda över dina önskningar. Vi löser dina behov - och vi gör det till samma pris som våra konkurrenter levererar deras standardprodukter!

Vi kan ge denna exceptionella service därför våra produkter görs till order; det betyder att våra standardpriser som du hittar på hemsidan är beräknade utifrån faktiska materialförbruk och den tid själva produktionen tar. Eftersom tiden och materialförbrukningen inte ändrar sig särskild mycket när ditt bord ska vara t.ex. 2-3 cm längre eller kortare eller diskkon ska placeras ett bestämt ställe ändrar det inte priset!

Från det att vi tar emot förfrågan till du har en färdig ritning för godkännande har vanligtvis bara 48 timmar gått. När du har godkännt ritningen och vi har tagit emot depositionen börjar produktionen och vi levererar vanligvis inom 3 veckor – direkt till din dörr! 

Vi gör inte bara rostfria bänkskivor, arbetsbänkar och diskbänkar men kan även hjälpa till med annat - t.ex. grillställning till uteserveringen, utegården eller varför inte en häftig bålgrill eller eldfat/eldstad till trädgården. Har du idéen och kan göra en skiss så har vi lösningen.

Kontakta oss här

Är du privatperson/konsument och letar efter rostfri köksbänk, rostfri bänkskiva, rostfritt utekök, planteringsbänk eller rostfri inredning till hus och hem hänvisar vi till falkestainless.se  

 Nedan ser du ett par exemplar på lite roliga grejer vi har tillverkat för kunder.

Eldfat/eldstad i stål till trädgården    Vedstativ i stål